Horvátország
Tengerre néző kilátás
TOP ajánlat!
90m a tengertől
925.600 

Gyönyörű mediterrán villa medencével, 90m-re a tengertől, Soline, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-493
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínKlimno 31c, 51514, Klimno, Horvátország
Ár (€)925 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)230 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)115 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)500 m2
Teljes terület (m2)230 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
Pince
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-493

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy csodálatos mediterrán házat medencével, mindössze 90 méterre a tengertől Soline-ban, Dobrinjban, a horvátországi Krk-szigeten. A szigetre egy híd vezet.

Eladó egy mediterrán jellegzetességekkel rendelkező családi ház gyönyörű és csendes helyen, mindössze 90 méterre a tengertől.

A ház 230 m2 lakóterületet foglal el, amely magában foglalja a földszintet és az első emeletet. A földszinten található a bejárati rész, fürdőszoba, két hálószoba, nappali, konyha és étkező, kijárattal a fedett teraszra.

Az emeleten, amelyet külső lépcső köt össze, további két hálószoba található, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik, amelyek külön külső bejárattal rendelkeznek.

A felújítás során minőségi anyagokat használtak, minőségi nyílászárókat, padlóburkolatokat és minőségi szanitereket építettek be. A ház nagyon jó minőségű, teljesen berendezett és felszerelt, légkondicionált és elektromos norvég radiátorok vannak beszerelve. Körülötte egy gyönyörű, elkerített, kb. 400 m2-es, mediterrán növényekkel beültetett udvar található, ahol fűtött sósvizes medence, teraszok, nyári konyha és két parkolóhely található.

Ez a kiváló ingatlan ideális a nyugodt nyaralás minden kedvelőjének, de jó befektetési lehetőség turisztikai bérbeadás céljából is. Kiváló helyen található, mindössze 90 m-re a tengertől és minden szükséges létesítménytől.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 230
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 925.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : TOP ajánlat!
Ribbon Modrý : 90m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;