Bulgária
Új építésű lakások
600 m a tengertől
78.900 

Új luxus projekt és szakaszos finanszírozás! Komplex Emilia Romana Verde, 600m a tengerparttól, Napospart, Bulgária

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDB_5022
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínEmilia Romana Verde, к-л Пясъците, Nessebar, Bulgária
Ár (€)78 900 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)56.32 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma6
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)56.32 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: B_5022

A Relax Properties ingatlaniroda eladásra kínál lakásokat az új komplexumban, az Emilia Romana Verde-ben, amely jelenleg építés alatt áll 2023 áprilisától 2025-ös befejezéssel a népszerű üdülőhelyen, Sunny Beachen, Bulgáriában. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, elküldjük Önnek az aktuális ajánlatot a rendelkezésre álló apartmanokról és az árlistát.

A projektről:

Az újonnan épült EMILIA ROMANA PARK és EMILIA ROMANA BOUTIQUE komplexum kétségtelen sikere után a beruházó örömmel mutatja be új projektjét: az EMILIA ROMANA VERDE-t; egy modern, innovatív, minden részletében kidolgozott, stílusos építészeti megoldásokkal rendelkező épületet. A VERDE név az olasz nyelvből származik és zöldet jelent. Az új épület nevével a komplexum gazdag parkosítására és az előtte lévő parkra, valamint a zöld homlokzat és az ökológiailag tiszta építés innovatív megoldásaira kívánja felhívni a figyelmet.

A funkcionalitást és a luxust kompromisszumok nélküli minőség és kiváló elhelyezkedés egészíti ki a Napospart zöld szívében. A projekt koncepciója lehetőséget ad a lakóknak, hogy elmerüljenek a stílusos kényelemben, és ne csak a nyári szabadságukat élvezzék, hanem egész évben használják ingatlanjukat.
A telek, amelyen az EMILIA ROMANA VERDE épül, a PARK és a BOUTIQUE épületekkel szomszédos. A három épület egy közös komplexumot alkot majd, 3 különböző medencével, kiterjedt parkosítással, éttermekkel, földalatti és föld feletti parkolóhelyekkel, elektromos autótöltő állomásokkal, helyszíni biztonsági szolgálattal, szaunával, szökőkúttal és még sok mással. A komplexumot egy 7000 négyzetméteres parknak kijelölt terület határolja.

A modern butik megjelenés és a funkcionális elrendezés az EMILIA ROMANA VERDE legnagyobb előnye a Sunny Beach területén található többi épülettel szemben. A 4270 négyzetméteres területen egy 6 emeletes épület emelkedik, összesen 94 lakással – 61 egy hálószobás és 33 két hálószobás -. A 6. emeleten lévő lakások tágas teraszokkal rendelkeznek majd, gyönyörű tereprendezéssel. Az épületben mélygarázs, 2 lift, recepció és műszaki helyiség lesz. A beruházó minden lakáshoz parkolóhelyet biztosít.
A projekt központjában egy nagyméretű úszómedence lesz a felnőttek számára, egy gyermekmedence, egy jacuzzi, egy száraz szökőkút és egy társalgó. Egy mobil BBQ-karaván kínál majd lehetőséget a tulajdonosoknak és a komplexum vendégeinek arra, hogy finom ételeket és frissítő italokat fogyasszanak.
A társasházak három oldalra – délre, keletre és északra – lesznek kitéve. Minden apartmanból kilátás nyílik a medencére vagy a parkra, valamint egy hangulatos teraszra. Ez az egyetlen olyan komplexum a piacon a Sunshine Coast-on, ahol a leendő tulajdonosoknak lehetőségük van egy kis, legfeljebb 5 négyzetméteres tárolóhelyet vásárolni a lakásukhoz, ami nagyon praktikus megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik egész évben a tengerparton szeretnének élni, vagy azoknak, akik ki szeretnék adni az ingatlanjukat, és személyes holmijukat biztonságos helyen kell tartaniuk.

Minden ingatlant teljesen és „kulcsrakészen”, bútorok nélkül kínálnak majd.

1 hálószoba apartmanok: 50 – 66 m2
2 hálószobás apartmanok: 73 – 129 m2

Elhelyezkedés és környék:
– 300 méterre a tenisziskolától.
– 300 méterre egy szupermarket.
– 200 méterre a buszmegállótól.
– 1 km-re az üdülőközpont.
– 600 méterre (10 perc séta) a strandtól.
– A komplexumtól 400 méteren belül 4 parkos terület található, ahol számos látnivaló várja a gyerekeket.

Fizetési terv:
– Az ár 40%-a – az előszerződés aláírása.
– 30% – 2024. május 31-ig.
– 30% – 2025.5.31-ig / az építkezés befejezése és a tulajdonjog átadása után.

04/2023
Az építkezés tervezett befejezése: 24 HÓNAP

Az EMILIA ROMANA PARK, a BOUTIQUE és a VERDE a leendő EMILIA ROMANA RESORT komplexum részét képezik, amely a közparkkal együtt összesen több mint 20 000 m2 területű lesz. Minden tulajdonos használhatja majd a komplexumok közötti klubrendszert és a közös infrastruktúrát. A vágy az, hogy egy olyan épületet mutassunk be a piacon, amely megtöri azt a sztereotípiát, hogy az üdülőhelyek csak a nyári szezonra valók. Az építés minősége új, magasabb szintű lesz. A tervek szerint az épület külső részein modern előregyártott homlokzatokat és a piacon kapható legmagasabb minőségű külső vakolatokat használnak majd.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Bulgaria
Property size (m2) : 56.32
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Vo výstavbe
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 78.900 

Private Fields

Ribbon Zelený : Új építésű lakások
Ribbon Modrý : 600 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;