Horvátország
Kilátás a tengerre
Új építés
500 m-re a tengertől
584.100 

Új építésű villák medencével és kilátással a tengerre, 500m-re a tengertől, 14km-re Dubrovniktól, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_4733_30
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínLozica 15, 20236, Lozica, Horvátország
Ár (€)584 100 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)150 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma3
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)150 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)418 m2
Teljes terület (m2)150 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Úszómedence
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_4733_30

A Relax Properties ingatlanügynökség örömmel kínálja eladásra az újonnan épült, medencés luxusvillákat, 500 méterre a tengertől, Dubrovnik közelében, vonzó helyen.

Minden villa 150 m2 lakóterületű, és három szintből áll. Az összes emeletet belső lépcsőház köti össze.

Az első emeleten az alagsorban található egy nyári konyha kandallóval, fedett terasz, medence, fürdőszoba és mosókonyha. A második emeleten a földszinten három hálószoba, egy fürdőszoba és egy erkély található. Az utolsó, harmadik emeleten található egy nappali konyhával és étkezővel, fürdőszoba és terasz.

A villák déli fekvésűek, és látványos kilátást nyújtanak a tengerre és a szigetekre. A modern szabványoknak megfelelő tervezés, praktikus elrendezés, nagy nyitott terek, kiváló beltéri és kültéri összeköttetés és modern design jellemzi őket. Minden villát úgy terveztek és építettek, hogy biztosítsák a magánéletet.

Minden ingatlanhoz 2 kültéri parkolóhely, úszómedence, konyha háztartási gépekkel, nyári konyha, mosógép, légkondicionáló, szellőzés/visszanyerés és napenergiával működő vízmelegítő tartozik.

A leendő tulajdonosok számára lehetőséget kínálunk különböző szolgáltatások megszervezésére, mint például: az ingatlan karbantartása és őrzése, takarítás, étkeztetés, szakács bérlése, az úszómedence és a kertészet üzemeltetése és karbantartása, transzferek, kirándulások.

A villák a tengerparttól 500 m-re, a repülőtértől 34 km-re (közvetlen légi összeköttetés), Dubrovnik óvárosától 14 km-re találhatóak.

– Villa K1z – ELADVA.

– VILLA K2i – befejezett villa bútorok nélkül, alapfelszereltség: medence felszerelés, légkondicionáló, szellőztető és napkollektoros vízmelegítő rendszer és teljesen felszerelt fürdőszobák.
ÁR: 584 100 EURÓ + ÁFA (25%)

– VILLA K2z – kész villa bútorok nélkül, alapfelszereltség: medence felszerelés, légkondicionálás, szellőzés és napkollektoros vízmelegítő rendszer, teljesen felszerelt fürdőszobák.
ÁR: 584 100 EURÓ + ÁFA (25%)

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 150
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Ingatlan ára : 200 000 € +
Purpose : Sell
Price : 584.100 

Private Fields

Ribbon Zelený : Kilátás a tengerre
Ribbon Žltý : Új építés
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;