Horvátország
Tengerre néző kilátás
Új épület
400 m a tengertől
498.750 

Új építésű luxus apartmanok Primostenben, 400 m-re a tengertől, Horvátországban.

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2041/73
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínDubrovačka ul. 33, 22202, Primošten, Horvátország
Ár (€)498 750 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)101 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma3
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)101 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Loggia
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Úszómedence
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2041/73

A Relax Properties ingatlanügynökség örömmel kínálja eladásra a tengerparttól mindössze 400 méterre található új építésű luxus apartmanokat, amelyek a horvátországi Primosten népszerű turisztikai helyén találhatók.

Eladó luxus apartmanok egy új épületben, vonzó helyen. Az apartmanház már építés alatt áll, a befejezés 2025 végére várható. Az épületben összesen csak hét apartman található, amelyek mindegyike saját garázzsal és szabadtéri parkolóval rendelkezik.
Minden lakás nagy alaprajzú és modern módon kialakított, kényelmes életet biztosító lakásokkal rendelkezik.

Működési lehetőségek:

S1- 525 000 EUR
Földszinti lakás 128 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Ezenkívül két hálószobával, két fürdőszobával és egy loggiával rendelkezik, amely a kerthez kapcsolódik, ahol a medence tervezett. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S2 – 577 500 EUR
Földszinti lakás 134 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Továbbá az apartman két hálószobával, két fürdőszobával, egy vendég WC-vel és egy loggiával rendelkezik, amely a kerttel és a medencével rendelkező kerttel van összekötve. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S3- 525 000 EUR
Apartman az első emeleten, 113 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Tartalmaz továbbá két hálószobát, két fürdőszobát, egy vendég WC-t és egy loggiát, amely a kerttel és a medencével ellátott kerttel van összekötve. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S4- 498 750 EUR
Apartman az első emeleten, 101 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely egy nappalit, konyhát és étkezőt foglal magában. Továbbá két hálószobával, két fürdőszobával, egy vendég WC-vel és egy loggiával rendelkezik, amely a kerttel és a medencével ellátott kerttel van összekötve. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S5- ELADÓ

S6- 551 250 EUR
Apartman a második emeleten, 102 m2 alapterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Ezenkívül két hálószobát, két fürdőszobát, egy vendég WC-t és egy tengerre néző loggiát is tartalmaz. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S7- 1 050 000 EUR
Penthouse 205 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóteremből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Továbbá három hálószobából, két fürdőszobából és egy vendég WC-ből áll. és egy loggia tengerre néző kilátással. A loggia egy nagy teraszra nyílik, ahol van hely a pihenésre, beleértve egy jacuzzit is. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.
Az ingatlan kiváló helyen található, amely mind lakhatásra, mind túrázásra alkalmas. A legközelebbi strandoktól és a városközponttól mindössze 10 perc sétára van. A repülőtér 40 perc alatt elérhető.

Az építkezés megkezdődött, és a befejezést 2025 végére tervezik.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 101
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 498.750 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 400 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;