Horvátország
Tengerre néző kilátás
Új épület
Harmadik sor a tengertől
765.450 

Új építésű két ház medencével, mindössze 75 méterre a tengertől, Rogoznica, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2038/78
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínStari Trogir 1C, 21222, Sevid na moru, Horvátország
Ár (€)765 450 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)130 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)65 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)570 m2
Teljes terület (m2)130 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2038/78

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra két családi házat, amelyek egy medencével együtt egy telken, a tengerhez közel, Rogoznicában, Horvátországban találhatók.

Az ingatlan egy enyhe lejtőn helyezkedik el, hihetetlenül vonzó panorámás kilátással a tengerre. Az ingatlanok új építésű ikerházak, amelyek csak nemrég, 2019-ben épültek. A tengerparttól mindössze 75 m távolságra vannak (harmadik sor a tengertől). A házak egymásra lettek rakva, hogy mindenkinek megmaradjon a magánélete. Az ingatlan kivételes kombinációt kínál a szabad tulajdonjoggal, albérletbe adási lehetőséggel, vagy különböző felosztási vagy üzleti lehetőségekkel.

Eladó két modern kialakítású bungaló típusú ház, amelyek két különálló lakóegységgel rendelkeznek. A házak összesen 130m2-esek, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkeznek. Egy emeleten helyezkednek el. Az 570m2-es telek egy közös úszómedencét kínál a tulajdonosoknak egy pavilonnal, amely egyedülálló, zavartalan kilátást nyújt a tengerre.

Az első lakóegység 55m2-es területen terül el, beleértve a nappalival összekötött konyhát, két hálószobát, egy fürdőszobát és egy nagy teraszt. A 75 m2-es második lakóegység egy konyhából, nappaliból, két hálószobából és egy teraszból áll. Mindkét épület 2019-ben épült, és kiváló minőségű készülékekkel és anyagokkal van felszerelve.

Kiváló pihenőhelyet biztosít a kíváncsi járókelők elől elrejtett privát pavilon, amelyhez jacuzzi és pihenőhely tartozik. Az ingatlan rengeteg lehetőséget kínál tekintélyes turisztikai szálláshelyként, közel a város összes kulcsfontosságú létesítményéhez. Ezenkívül négy parkolóhelyet is tartalmaz.

Trogir városától körülbelül 15 kilométerre, Split repülőterétől pedig körülbelül 20 kilométerre található.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 130
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 765.450 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : Harmadik sor a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;