Horvátország
Tengerre néző kilátás
Új épület
200 m-re a tengertől
576.450 

Új építésű családi ház medencével és kilátással a tengerre, 200 m-re a tengertől Zadarban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2043/94
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPadrele 83, 23205, Bibinje, Horvátország
Ár (€)576 450 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)150 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)324 m2
Teljes terület (m2)150 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2043/94

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült kőházat medencével, 200 méterre a tengertől Zadarban.

Eladó egy új építésű ház Zadar közelében, új helyen. A ház újonnan épült, a munkálatok 2024 első hónapjában fejeződtek be. Minden szükséges infrastruktúrával rendelkezik és lakásra kész. A ház lakóterülete 150m2, az ingatlan 4 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkezik. A telek területe 324m2. Teljesen berendezve, minden bútorral és készülékkel együtt kerül értékesítésre.

A ház két szinten, a földszinten és az első emeleten terül el. A földszint nyitott térkoncepcióval van kialakítva, összekapcsolt konyhával, étkezővel és nappalival. A földszinten található még egy hálószoba, egy WC, egy mosókonyha és egy tárolóhelyiség. Az úszómedencével ellátott szabadtéri teraszra való hozzáférés üvegfalakon keresztül történik. Egy belső lépcső vezet az emeletre, ahol egy fő hálószoba van saját fürdőszobával és két hálószoba, amelyek megosztják a második fürdőszobát az emeleten. A két hálószobából egy tágas, tengerre néző teraszra lehet kijutni.

A házhoz három szabadtéri parkolóhely, egy úszómedence, egy szabadtéri zuhanyzó és egy napozóterület tartozik. Az udvar egy része parkosított játszószoba a gyermekek számára.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 150
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 576.450 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;