Horvátország
Tengerre néző kilátás
Új épület
Első sor a tengeren
1.312.500 

Újonnan épült modern luxusvilla az első tengerszorosban, medencével, 10m-re a tengertől, Rogoznica, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2018_170
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínZečevarska 96A, 22203, Rogoznica, Horvátország
Ár (€)1 312 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)266 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)120 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)560 m2
Teljes terület (m2)266 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2018_170

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy modern, új építésű családi házat az első tengerszorosban, panorámás kilátással a tengerre, Rogoznicában, Horvátországban.

Az eladó ingatlan egy modern családi ház, melynek teljes lakóterülete 266m2, és 560 m2-es telken helyezkedik el. A ház összesen 4 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, és csendes helyen, a tengerparton, egy kis öbölben található Rogoznica közelében. Egy földszintből és két emeletből áll. A földszinten található egy garázs. A ház nyugati, bal oldali oldalán külső lépcső vezet a ház főbejáratához.

Az első emeleten található egy két hálószobás apartman, amelyből egy tágas teraszra nyílik, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a tengerre és az öbölre. Belső lépcső vezet a második, legfelső emeletre, ahol egy másik, ugyancsak két hálószobás apartman található, erkélyre való kijárattal. Mindkét apartman két fürdőszobából, két hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll.

A ház keleti oldalán lépcső vezet egy tágas teraszra, ahol medence, napozóterasz és fedett terület található szabadtéri bútorokkal. A ház mögötti egész terület nem látható az útról, és egy kis magánéletet biztosít. A ház ideális kikapcsolódásra, csendes helyen való életre és turisztikai bérbeadásra. A legközelebbi strand mindössze 100 m-re van a háztól, míg más strandok 1 km-en belül találhatók. Split repülőtere 25 km-re található.

Az ingatlanhoz garázs és parkolóhelyek tartoznak.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan vásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 266
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.312.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;