Horvátország
Luxus ingatlan
Új épület
6000m a tengertől
1.040.000 

Újonnan épült gyönyörű villa csendes helyen, Dobrinj, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-405
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín4JH3+JF Dobrinj, Horvátország
Ár (€)1 040 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)185 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)92 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)772 m2
Teljes terület (m2)185 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-405

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült gyönyörű luxusvillát egy zavartalan magánterületen, Dobrinj településen, Krk szigetén.

Eladó egy 772 m2-es telken épült mediterrán villa, amelynek teljes lakóterülete 185 m2, amely a földszinten és az első emeleten oszlik meg.

A villa összesen 4 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkezik. A földszinten található egy előszoba, mosókonyha, kamra, WC, hálószoba, fürdőszoba szaunával, konyha étkezővel és tágas nappali kijárattal a fedett teraszra és a kertre. Az első emeleten két fürdőszoba és három hálószoba található, az erkélyre való kijárattal, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. A gyönyörűen parkosított és bekerített kertben, amely automatikus öntözéssel rendelkezik és magánéletet biztosít, van egy fűtött medence napozóterülettel, jacuzzi, nyári konyha grillezővel, játszószoba a gyermekek számára, töltőállomás elektromos autók számára és három parkolóhely. A ház külön bejárattal rendelkező alagsorában található egy másik helyiség, amely jelenleg felújítás alatt áll, és további lakásként rendezhető be.

Új épület 2016-tól. Minőségi kivitelezés és berendezés, multisplit HVAC, ALU és PVC ácsszerkezet, kandalló fűtési lehetőség, hőszivattyúval működő padlófűtés, napelemek a vízmelegítéshez, riasztó és videó megfigyelés csak néhány jellemzője ennek a luxus ingatlannak. A gyönyörű vidéki környezetben, egy zöldövezet szélén található ingatlan ideális a nyugodt nyaralás minden kedvelője számára, de jó befektetési lehetőségként is szolgálhat turisztikai bérbeadás céljára. Távolság a tengertől és a strandtól 6000 m. A villa napelemekkel is rendelkezik a meleg vízhez, riasztórendszerrel és videofelügyelettel, és ez csak néhány jellemzője ennek a luxus ingatlannak.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 185
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.040.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Luxus ingatlan
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 6000m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;