Horvátország
Tengerre néző kilátás
Új épület
2000m-re a tengertől
676.000 

Újonnan épült gyönyörű villa medencével és kilátással a tengerre, 2000m-re a tengertől Malinska Dubasnica, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-404
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín4GHH+P3 Malinska, Horvátország
Ár (€)676 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)158 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)79 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)440 m2
Teljes terület (m2)158 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Úszómedence
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-404

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült gyönyörű, medencés villát Malinska-Dubasnicán, a horvátországi Krk szigeten.

Eladó új építésű villa 2015-től, ez a különálló, ikerházas kőből épült villa úszómedencével, amely egy csendes vidéki helyen található Malinska közelében. A villa egy 510 m2-es telken épült, és egy földszintből áll, ahol van egy előszoba, egy tárolóhelyiség, egy hálószoba és egy tér, amely összeköti a nappalit a konyhával és az étkezővel, és egy emelet, ahol van egy fürdőszoba és két hálószoba, amelyek közül az egyiknek van hozzáférése egy tengerre néző erkélyhez. A földszintről egy fedett teraszra és egy gyönyörűen parkosított kertre vezet, saját medencével, napozóterasszal, téglából készült szabadtéri grillezővel és két autó parkolásával. A villa jól megépített, multiplit légkondicionálóval rendelkezik, ízlésesen berendezett, és ahogy a képeken is látható, eladásra kerül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 158
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 676.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 2000m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;