Horvátország
Tengerre néző kilátás
Keresett nyaralóhely
450m-re mora-tól
249.600 

Újonnan épült gyönyörű 2 hálószobás apartman tengerre néző kilátással, 450 m-re a tengertől, Soline, Krk sziget

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-912
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszín76/E, Soline, 51514, Soline, Horvátország
Ár (€)249 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)78.10 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)78.10 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-912

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű 2 hálószobás lakást egy új épületben, tengerre néző kilátással és parkolóval, 450 méterre a tengertől Soline-ban, Krk szigetén.

Eladó egy apartman 2 különálló hálószobával, 1 fürdőszobával és WC-vel, amely egy új, kisebb lakóépület utolsó előtti emeletén található. A lakóház csak nemrég, 2022-ben épült, és kiváló helyen található, közel a tengerhez és a strandokhoz. Az ingatlanból lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre a nagy és tágas, akár 15m2-es teraszról.

A lakás lakóterülete 78,10 m2, és egy előszobából, fürdőszobából, két hálószobából és egy olyan térből áll, amely összeköti a konyhát, az étkezőt és a nappalit, kijárattal egy 15 m2-es fedett teraszra, amely a tengerre néz. Minőségi építés és felszerelés, légkondicionálás. Az ingatlanhoz egy parkolóhely is tartozik a közös udvarban. A tengertől és a gyönyörűen parkosított strandoktól való távolság 450 m. Az üdülőhely központjától 400 m távolságra van.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát RK-tól vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a teljes horvátországi ingatlanvásárlási folyamat során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Helyszín

Krk szigete jó helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Soline településen a Meline strandon ne felejtse el meglátogatni a gyógyiszapot. A gyógyiszap már az ókor óta ismert az emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásairól. A peloid ásványi anyagokban és jótékony hatású szerves vegyületekben gazdag. Ezen a helyen van a leghosszabb fürdőszezon Krk szigetén! Mindenképpen érdemes itt saját használatra saját apartmant kialakítani, és ez a hely is népszerű és alkalmas ingatlan bérbeadásra.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 78.10
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 249.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Keresett nyaralóhely
Ribbon Modrý : 450m-re mora-tól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;