Horvátország
A strand közelében
A második vonal a tenger mellett
371.700 

Gyönyörűen felújított kő villa mindössze 40 méterre a tengertől, Hvar szigetén, Horvátországban.

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2031_79
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín5MJF+QH Vrboska, Horvátország
Ár (€)371 700 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés2 szoba (2+1)
Lakható terület (m2)100 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)100 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)97 m2
Teljes terület (m2)97 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2031_79

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörűen felújított kőből épült villát, mindössze 40 méterre a tengertől és a strandoktól a horvátországi Hvar szigetén.

A ház lakóterülete 100 nm, a telek területe 97 nm. A házban összesen 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található.

A ház egy földszintből és egy emeletből áll, amelynek teljes lakóterülete 100 m2.

A földszinten található egy konyha étkezővel, egy fürdőszoba és egy nappali, melyeket a ház előtt egy kőkúttal ellátott udvar, valamint a ház mögött egy udvar köt össze. Mindkét udvar területe összesen 47 m2. Az első emeleten 2 hálószoba, egy WC és egy kijárat az 50 m2-es tetőteraszra. A házban lehetőség van egy további emelet és egy padlás hozzáadására.

A kellemes mediterrán éghajlat, az évi sok napsütéses napok nagy száma ideális nyári helyszínné teszi Hvar szigetét. Kívül a kő szépség, belül az ingatlan rusztikus stílust kínál, gyönyörű kerttel. A ház csak néhány lépésre van a kisváros főterétől, ahol borbárok, kiváló éttermek és különböző stílusos helyek találhatók, ahol megtalálhatja a megfelelő autentikus élményeket és termékeket erről a szigetről.

Ezt a gyönyörű kőházat teljesen átalakították és felújították eredeti rusztikus stílusban, a teljes kikapcsolódáshoz szükséges légkörrel. Csodálatos illatok veszik körül az udvaron, amelyet a mediterrán térségre jellemző növények aromás illatai hatnak át, mint például: rozmaring, zsálya, kakukkfű és más növények. A belső térben egyszerű és nem feltűnő designelem, amely megragadja a tekintetet, a vastag, „befejezetlen” falak. Bizonyos értelemben valamilyen régi, elfeledett idők benyomását keltik, akárcsak a földszinten található kőívek. A bútorok kézzel készültek, és az egyszerű tárgyakat tökéletes mediterrán stílusban finomították, mint például a régi faajtók, az eredetileg felújított szekrények, konyhák…

Mindezt végül modern részletekkel kombinálva, hogy a tér elegáns és érdekes hely legyen. Az ingatlan lehetőséget kínál a turisztikai bérbeadásra, vagy a tengerparti második családi házként történő lakóhelyi megoldásra.

 

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Ország : Horvátország
Property size (m2) : 100
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Ingatlan ára : 200 000 € +
Purpose : Sell
Price : 371.700 

Private Fields

Ribbon Zelený : A strand közelében
Ribbon Modrý : A második vonal a tenger mellett

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;