Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
100 m-re a tengertől
494.000 

Modern, tengerre néző ikerház, mindössze 100 m a tengertől, Soline, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_256
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínSOLINE 5,DUGI OTOK, 23287, Soline, Horvátország
Ár (€)494 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)110 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)50 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)20 m2
Teljes terület (m2)110 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_256

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű, modern ikerházat, amely nagyszerű helyen található, mindössze 100 méterre a tengertől és 150 méterre a strandoktól Soline, Dobrinj, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy ingatlan – ikerház remek helyen, mindössze 150 m-re a gyönyörű tengerparttól. A ház teljes lakóterülete 110 m2, amely két szintre oszlik. A házban összesen 4 szoba található, ebből 3 hálószoba, 1 fürdőszoba WC-vel. A földszinten található egy konyha étkezővel, nappali, hálószoba és WC. Az első emeleten két hálószoba, fürdőszoba, konyhasarok, nappali és terasz található, gyönyörű kilátással a tengerre. A parkosított kertben medence, napozóterasz, nyári konyha grillezővel és több parkolóhely található, amelyek közül kettő a fent említett ingatlanhoz tartozik. A ház 2008-ban épült és 2020-ban teljesen felújították. Teljes dokumentáció. Az ingatlanhoz aszfaltozott út, víz, csatorna, kémény tartozik. Lehetőség bárkinek, aki saját használatra, de turisztikai befektetésnek is tervez ingatlant az Adrián!

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 110
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 494.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 100 m-re a tengertől

Helyszín

Soline több okból is nagyon népszerű hely Krk szigetén. Az egyik a strandok, a másik pedig a Meline strand iszapjának gyógyító tulajdonságai. Orvosi szempontból megerősítették, hogy az iszap valóban gyógyító hatású, és hogy enyhíti vagy teljesen megszünteti a reuma különböző formáit, sőt még egyes bőrbetegségeket is. A Soline-öböl így egyre vonzóbb nyári úti céllá válik, és a Meline „gyógyító” központ mellett az öböl mentén fekvő többi település – Soline, Čižići és Klimno – is gyógyulást kínál testének és lelkének.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;