Horvátország
Saját kert
500 m-re a tengertől
343.200 

Modern 2 hálószobás apartman kerttel, 500m a tengertől, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-907
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínRužmarinska ul. 4, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)343 200 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésStúdió apartman (stúdió)
Lakható terület (m2)55 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)30 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-907

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 2 hálószobás, modern, előkertes, földszinti lakást, amely 500 méterre található a tengertől és a strandtól Krk településen, Krk szigetén, Horvátországban. A szigetet egy híd köti össze.

Eladó egy gyönyörű földszinti lakás, amelynek teljes lakóterülete 55 m2, egy kisebb, mindössze 2 emeletes lakóépületben található. A lakás előszobából, fürdőszobából, két hálószobából, konyhából étkezővel, nappaliból és egy 10m2-es fedett teraszból áll, 30m2-es kerttel. A lakás teljesen berendezett, modern bútorokkal és minőségi berendezésekkel, légkondicionált és minőségi ablakokkal rendelkezik. Vezetékes víz és csatorna. Az ingatlanhoz tartozik egy parkolóhely a ház közös udvarán. Kiváló helyen található, mindössze 500 m-re a központtól, a tengertől és a gyönyörű strandoktól.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 55
Property category : Stúdió apartman
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 343.200 

Private Fields

Ribbon Zelený : Saját kert
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;