Horvátország
Nagyszerű ár!
Csendes hely
1500 m a tengertől
364.000 

Kis családi ház kerttel és parkolóval, 1500m a tengertől, Malinska-Dubasnica, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-494
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín73B, 51511, Sveti Anton, Horvátország
Ár (€)364 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)106 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)106 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)290 m2
Teljes terület (m2)106 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-494

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kis családi házat telekkel, 1500 méterre a tengertől és a strandtól Malinska-Dubasnicán, a horvátországi Krk szigeten. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel.

Eladó egy földszintes, önálló, bungaló típusú ház, a zöldövezet szélén található, 106 m2-es teljes lakóterülettel, 290 m2-es gyönyörű, zöld kerttel. A házhoz fedett terasz, kandalló és két parkolóhely tartozik. Egy fürdőszobából, két hálószobából, a konyhát, az étkezőt és a nappalit összekötő térből, kandallóval, valamint egy garázsból és mosókonyhából áll.

A ház teljesen berendezett és beköltözhető. A helyszín gyönyörű és csendes, zöldövezetben, 1500 m-re a strandtól és 2000 m-re a központtól. Ideális a természet szerelmeseinek, a béke és a csend, vagy mint egy kiváló befektetés a túrázás a nyugalmat kedvelő emberek számára.

A ház 2004-ben épült. Van 2 parkolóhely. Van csatornázás, városi víz, kémény. Szinte kerekesszékkel megközelíthető, idősek számára is alkalmas. A házhoz aszfaltos út vezet.

Krk sziget kiváló fekvésű, hiszen ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 106
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 364.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Nagyszerű ár!
Ribbon Žltý : Csendes hely
Ribbon Modrý : 1500 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;