Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű ár!
50m-re mora-tól
310.960 

Kisebb ház mindössze 50m-re a tengertől, Malinska, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_395
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala 56, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)310 960 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4+kk
Lakható terület (m2)93 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)50 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)25 m2
Teljes terület (m2)93 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_395

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kis sorházat két különálló apartmannal, kivételes helyen, mindössze 50 méterre a tengertől Malinska, Dubasnica településen, a horvátországi Krk szigeten található Dubasnicában.

Krk szigete kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy kisebb sorház két különálló apartmannal a tenger közvetlen közelében. A tengertől való távolság mindössze 50m!
A ház 93,25 m2 alapterületű, és két különálló lakásra van osztva, amelyek a földszinten és az emeleten helyezkednek el. A földszinten található egy 44,04 m2-es apartman, amely egy előszobából, tárolóhelyiségből, fürdőszobából, hálószobából, konyhából, nappaliból és erkélyből áll. Az emeleten található egy 49,21 m2 alapterületű lakás, amely előszobából, fürdőszobából, külön WC-ből, konyhából, három hálószobából és erkélyből áll.

A ház teljesen bútorozott és lakható, minden lakás légkondicionált. Az épületben két parkolóhely található közterületen. A ház eredetileg 1950-ben épült, vízzel, csatornával, internettel rendelkezik. Megfelelő dokumentáció, társasházi tulajdon. A helyszín kivételes, 50 m-re a tengertől, a központtól és minden kényelemtől. Ez egy nagyszerű lehetőség kiváló áron!

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 93
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 310.960 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 50m-re mora-tól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;