Horvátország
Kedvenc helyszín
3000 m a tengertől
369.200 

Gyönyörű kőház népszerű helyen Baska, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-444
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínBaška, Horvátország
Ár (€)369 200 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)120 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)50 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)97 m2
Teljes terület (m2)120 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-444

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy rusztikus kőházat, amely a horvátországi Krk szigeten található.

Eladó egy különálló, nagyon jól felújított kőház, szépen parkosított kerttel és garázzsal. A ház eredetileg 1900-ban épült és teljes felújításon esett át, az utolsó felújítás 2021-ben volt.

A ház lakóterülete 120 m2, és földszintre és emeletre van osztva. Az ingatlanban összesen 4 szoba található, ebből 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és WC. Mérete elegendő egy nagyobb család számára. A földszinten található egy fürdőszoba és egy nagy tér, amely összeköti a konyhát, az étkezőt és a nappalit, kőből falazott kandallóval. Belső lépcső vezet az emeletre, ahol egy WC, három hálószoba és egy kijárat egy nagy fedett teraszra. A 2021-es felújítás során megőrizték az eredeti jellegzetességeket, így az ingatlan megőrzi eredeti, összetéveszthetetlen lelkét. Hagyományos eredeti építőkövet használtak, csak kiváló minőségű építőanyagokat használtak, a ház légkondicionált, teljesen felszerelt és gyönyörű új és antik bútorokkal berendezett. A házat gyönyörű, 97 m2-es kert veszi körül, terasz, tégla grill, szauna és mediterrán növényekkel.

A helyszín gyönyörű és csendes, zöldövezetben, kb. 3000 m-re a tengertől és a központtól minden szükséges kényelmi szolgáltatással.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 120
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 369.200 

Private Fields

Ribbon Zelený : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 3000 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;