Horvátország
Privát úszómedence
Kiváló elhelyezkedés
2000m-re a tengertől
374.400 

Teljesen berendezett családi ház medencével Krk, Krk szigeten, 2000m-re a tengertől, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-364
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Ježevac 3, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)374 400 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)105 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)55 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)225 m2
Teljes terület (m2)105 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-364

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült családi házat medencével Krk város közelében, a horvátországi Krk szigeten.

Eladó egy újonnan épült családi ház – ez egy ikerház külön bejárattal és úszómedencével, parkolóval Krk városában (tágabb környezetben). A ház fele 2007-ben épült és városi vízellátással rendelkezik, és van egy szeptikus tartály. Az ingatlan egy 225 m2-es telken található. A ház alapterülete 105 m2, összesen 6 szobával rendelkezik, ebből 4 különálló hálószoba és 2 fürdőszoba, és 2 szinten helyezkedik el. A ház két különálló lakásra/apartmanra van osztva a földszinten és az emeleten. A földszinten található egy két hálószobás apartman konyhával, nappalival és fürdőszobával, míg a felső apartman két hálószobából, konyhából nappalival, fürdőszobából és fedett teraszból áll. A ház teljesen bútorozott és lakható, minden apartman légkondicionált. A kertben fedett terasz, szabadtéri tároló, medence és két parkolóhely található. A helyszín gyönyörű és csendes, zöldövezet és erdő veszi körül, és csak 2000 méterre van a strandoktól, 300 méterre teljes körű kényelmi szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 105
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 374.400 

Private Fields

Ribbon Zelený : Privát úszómedence
Ribbon Žltý : Kiváló elhelyezkedés
Ribbon Modrý : 2000m-re a tengertől

Helyszín

Krk szigete tökéletes helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;