Horvátország
Tengerre néző kilátás
Teljes felújítás!
370 m a tengertől
540.800 

Teljesen berendezett modern ikerház, tengerre néző kilátással, 370m a tengertől, Njivice, Omisalj, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_388
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. kralja Tomislava 30, 51512, Njivice, Horvátország
Ár (€)540 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)125 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)208 m2
Teljes terület (m2)125 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_388

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy teljesen berendezett és felújított modern ikerházat, 370 m-re a tengertől, gyönyörű kilátással a tengerre, Njivice, Omisalj településen, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy 1979-ben épült ház, amely 2021-ben teljes felújításon esett át. Ez egy teljesen átalakított és modernül berendezett ikerház, amelynek teljes lakóterülete 125m2, egy 208m2-es telken található. Összesen ez az ingatlan 3 szoba áll rendelkezésre, amelyből 2 különálló hálószoba, 2 fürdőszoba WC-vel. A tengertől való távolság 370m. A házból nagyon szép kilátás nyílik a tengerre.

Elrendezés – a földszinten található egy előszoba, fürdőszoba, konyha étkezővel és nappali, kijárattal a fedett teraszra és a kertre. Az emeleten két hálószoba található, mindegyiknek saját kijárata van a fedett teraszra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, valamint egy fürdőszoba.

A gyönyörűen parkosított kertben két parkolóhely is található. Az ingatlan felújításához kiváló minőségű anyagokat, padlóburkolatokat és szanitereket használtak. Az egész házban padlófűtés és -hűtés került megvalósításra. Van víz és csatorna, internet, kandalló, klíma. A ház kiváló elrendezési koncepcióval rendelkezik, korszerűen berendezett és úgy is áruljuk. Az elhelyezkedése gyönyörű, emelkedett helyen, tengerre néző kilátással,

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba.

 

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 125
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 540.800 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Teljes felújítás!
Ribbon Modrý : 370 m a tengertől

Helyszín

Omisalj és Njivice két olyan úti cél, amelyek együtt egy egészet alkotnak, és mindenkinek kínálnak valamit, aki felfedezi ezt a helyet, akár a békét, a csendet és az érintetlen természetet szeretné élvezni, akár inkább az aktív nyaralás iránt érdeklődik a tengeren és a tengerparton. Omisalja városában a 85 méter magas sziklán fekvő óvárosban egy kivételes kulturális és történelmi örökséget fedezhet fel, ahol megtapasztalhatja a letűnt idők szellemét, de élvezheti a nyári örömöket is a vonzó tengerparton. Njivice, egykor kis halászfalu, ma azonban egy jól ismert turisztikai központ, amely Omisalju közelében található. Krk szigetének térképén Njivice a legfiatalabb hely.

Az Omisalj és Njivica környékén található strandok mindenki számára kínálnak valamit, a kalandvágyók a jet ski vagy az ejtőernyőzés adrenalinlöketét élvezhetik, míg a pihenés és a kikapcsolódás szerelmesei nyugodtan hallgathatják a hullámok zaját, és békében és csendben szívhatják be a tiszta tengeri levegő illatát. Vannak természetes strandok és csendes öblök is.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;