Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű ár!
350 m a tengertől
140.400 

Kő sorház a központ és a tenger közelében, 350m a tengertől, Omisalj, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s-95
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínVELI DVOR 2, Omišalj, 51513, Omišalj, Horvátország
Ár (€)140 400 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)75 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)30 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)15 m2
Teljes terület (m2)75 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s-95

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kőházat, amely egy sorházban található, kiváló áron és remek helyen, Omisaljban, Krk szigetén.

Eladó egy eredetileg 1967-ből származó, 75 m2 alapterületű kőház, amely a földszintből áll, ahol van egy konyha étkezővel és nappalival, az első emeleten, ahol van egy hálószoba és fürdőszoba, és a második emeleten, ahol van egy másik hálószoba, gardrób és erkély.

A ház részleges felújításra szorul. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy átalakítsák egy autentikus nyaralóvá vagy befektetésnek turisztikai bérbeadás céljából. Minden kényelmi szolgáltatás a közelben van, és a helyszín közel van a tengerhez és a központhoz. Az ingatlan 350 méterre van a tengertől, 500 méterre a strandtól. Távolság a központtól mindössze 150m, teljes körű kényelemmel. Összesen a házban 3 szoba van, amelyből 2 hálószoba és 1 fürdőszoba. A berendezéssel együtt kerül értékesítésre.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát RK-tól vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a teljes horvátországi ingatlanvásárlási folyamat során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Helyszín

Krk szigete jó helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

 

 

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 75
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 140.400 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 350 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;