Horvátország
Kőház
Nagyszerű ár!
3500 m a tengertől
301.600 

Kőház Dobrinjban, 3500m a tengertől, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-314
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín160A, 51511, Dobrinj, Horvátország
Ár (€)301 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)110 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)55 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)360 m2
Teljes terület (m2)110 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-907

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat Dobrinjban, 3500 m-re a tengerparttól és a tengerparttól a horvátországi Krk szigetén.

Egyedülálló, felújított kőház eladó Dobrinj csendes részén. A ház lakóterülete 110 m2 és földszintből és emeletből áll. A földszinten található egy konyha étkezővel, nappali, WC és tárolóhelyiség. Külső lépcső vezet az első emeletre, ahol három hálószoba és egy fürdőszoba található. A házat 2011-ben felújították, és teljesen bútorozottan kerül értékesítésre. A parkosított kertben több autó számára van parkolóhely. A tengertől való távolság 3500 m. A házban városi víz és szeptikus tartály van. A terasz 30m2. A parkolás körülbelül 4 autó számára biztosított.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és sok nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 110
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 301.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Kőház
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 3500 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;