Horvátország
Tengerre néző kilátás
Csendes és szép helyen
200 m-re a tengertől
840.000 

Kőház medencével és kilátással a tengerre, 200m a tengertől, Solta, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_5301/30
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Dujma Balistrilića 14, 21430, Nečujam, Horvátország
Ár (€)840 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)264 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)88 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)593 m2
Teljes terület (m2)264 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_5301/30

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kőházat medencével, amely mindössze 200 méterre található a tengertől a horvátországi Solta szigetén. Solta szigete vonzó lesz azoknak a látogatóknak, akik egy csendes oázisra vágynak a gyönyörű természetben, tökéletesen tiszta tengerrel. Solta szigetéről rendszeres kompjárat közlekedik Split városával. Az utazás 40 percet vesz igénybe. A sziget Split városához tartozik. Ezért sok spliti lakosnak ezen a szigeten van a villája. Egyszerűen el akarják kerülni a turisták nagy tömegét. Itt a szigeten teljesen nyugodt légkör uralkodik. A sziget kellően déli fekvésű, ezért egészen őszig biztosítja a tengerben való fürdőzést.

Eladó egy kőház, amelynek teljes lakóterülete 264 m2, amely összesen 4 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik. A ház körüli telek területe 593 m2.

A ház 3 emeleten helyezkedik el. Minden emelet összesen 88 m2 lakóterületű, és a házban négy hálószoba, négy fürdőszoba, egy WC, egy konyha étkezővel és egy nappali található, ahonnan egy tágas fedett teraszra lehet kijutni, ahol egy szabadtéri kandalló és szabadtéri ülőalkalmatosságok és bútorok találhatók.

A ház előtt egy úszómedence is található, amelyet minden nap élvezhet. A házban egy edzőterem is fel van állítva. Az ingatlanban a kő és a fa dominál, és kiváló minőségű anyagokat használnak.
A ház távolsága a tengertől 200 méter.

A házban rejlő lehetőségek sokrétűek: a turisztikai bérbeadástól kezdve az ingatlan használatáig, hogy tavasztól őszig saját szezonális életet éljen a tenger mellett, de a mindennapi életben is.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 264
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 840.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Csendes és szép helyen
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;