Horvátország
Tengerre néző kilátás
100 m-re a tengertől
724.500 

Felújított kőház, 100m a tengertől, Solta sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2031/87
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala Sv. Tereze 35A, 21430, Rogač, Horvátország
Ár (€)724 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)103 m2
Hálószobák száma5
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)53 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)444 m2
Teljes terület (m2)103 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2031/87

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kőházat Solta szigetén, mindössze 45 percnyi kompútra Splittől, amellyel a hajójáratok jó összeköttetésben állnak.

A ház felújított, és kevesebb mint 100 m-re található egy gyönyörű strandtól. A ház egy 444 m2-es telken helyezkedik el, ahol egy ház, egy stúdió és egy garázs található.

A 102,55 m2 alapterületű főépület két szintből áll, a stúdió 44 m2, a garázs 23 m2. A ház földszintjén nappali, konyha, étkező és fürdőszoba található.

Az első emeleten három hálószoba, fürdőszoba, előszoba és erkély található. A stúdió apartman két hálószobából és egy fürdőszobából áll.
A ház közvetlen közelében található Grohote, amely egyben a Solta sziget közigazgatási központja is, élelmiszerboltokkal, piaccal, kávézókkal, éttermekkel, gyógyszertárral…

A ház teljesen felújított, és nem igényel további beruházást, és légkondicionálóval, grillezővel, önkormányzati vízellátással és parkolóhelyekkel van felszerelve.

A gyönyörű strandtól mindössze 100 m-re lévő elhelyezkedésének és távolságának köszönhetően ez a ház ideális turisztikai bérbeadásra.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 103
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 724.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 100 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;