Horvátország
Közel a strandhoz
500 m a strandhoz
551.200 

Kőház 500m-re a tengertől Krk, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-497
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínRužmarinska ul. 2B, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)551 200 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4+kk
Lakható terület (m2)130 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)60 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)365 m2
Teljes terület (m2)60 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-497

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagyon szépen felújított kőházat kerttel és 3 parkolóhellyel, mindössze 500 méterre a tengertől és a strandoktól Krk településen, Krk szigetén, Horvátországban. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel.

Eladó egy önálló, felújított kőház, amely eredetileg 1968-ban épült és 2003-ban teljesen felújították. A ház egy 498 m2-es telken található. A ház 130 m2 lakóterületet foglal el, és földszintre és emeletre van osztva.

A földszinten található egy fürdőszoba, egy kamra, egy konyha, egy étkező és egy nappali, amelyből egy zárt teraszra nyílik kijárat a nagy üveg tolóablakokkal ellátott télikertbe. Egy belső lépcső vezet az első emeletre, ahol két hálószoba és egy fürdőszoba található. A felújítás során kiváló minőségű anyagokat használtak, ALU ablakok kerültek beépítésre. A ház teljesen berendezett és felszerelt, megőrizve a hagyományos autochton elemeket és a követ. A ház légkondicionált, kandallóval és beépített fűtőpanelekkel rendelkezik. Körülötte gyönyörű bekerített kert van, ültetett mediterrán növényekkel és több parkolóhelynek is helyet ad.

A ház ideális mind a befektetés egy nyaraló turisztikai célokra, hanem minden szerelmeseinek a tengerparti építészet kő horvát házak. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon vonzó a gyönyörűen parkosított strandok közelsége miatt, amelyek mindössze 500 m-re vannak az ingatlantól. A házban városi víz és szeptikus tartály található.

Krk szigete kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 130
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 551.200 

Private Fields

Ribbon Zelený : Közel a strandhoz
Ribbon Modrý : 500 m a strandhoz

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;