Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
400 m a tengertől
540.800 

Félház tengerre néző kilátással Malinskában, 400m a tengertől, Krk-sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_178
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala 51, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)540 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)376 m2
Hálószobák száma7
Fürdőszobák száma6
Emeletek száma3
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)120 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)480 m2
Teljes terület (m2)376 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Loggia
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_178

A Relax Properties ingatlaniroda eladásra kínál egy ikerházat kiváló helyen, Malinska-Dubasnica, Krk szigetén, mindössze 400 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól.

Eladó egy nagyon szép ikerház a tenger és a központ közelében, melynek teljes lakóterülete 376 m2, a telek területe 480m2. A tengerre néző ház három szintből áll, és összesen 10 szobával rendelkezik, amelyből 7 hálószoba és 6 fürdőszoba WC-vel. A bútorozott alagsorban található egy kisebb stúdió apartman (stúdió apartman), amely konyhából, fürdőszobából és hálószobából, garázsból és tárolóhelyiségből áll. A földszinten található egy nagyobb, két hálószobás apartman, amely előszobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, amelyből egy fedett teraszra nyílik, két hálószobából, amelyek közül az egyikhez saját fürdőszoba tartozik, és egy másik külön fürdőszobából. Az első emeleten, amelyet egy belső lépcső köt össze, van egy konyhasarok és négy hálószoba, mindegyik fürdőszobával és egy tágas, tengerre néző teraszra való kijárattal. A házat egy gyönyörűen parkosított, 480 m2-es kert veszi körül, ahol lehetőség van egy kis medence építésére is. Parkolóhelyek szintén a kertben találhatók. Jelenleg 4 autó parkolására van lehetőség. A ház nagyon jól és jól megépített (építési év 2004), gáz központi fűtéssel, kandallóval, légkondicionálóval, vízzel, PVC ablakokkal és ajtókkal rendelkezik, teljesen berendezett és karbantartott, azonnal beköltözhető. Kiváló helyen található, mindössze 300 m-re a központtól, 400 m-re a gyönyörű strandoktól és minden szükséges kényelemtől. Ideális befektetésnek turisztikai célú bérbeadás céljából!

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 376
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 540.800 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 400 m a tengertől

Helyszín

Malinska és a Malinska-Dubašnica községhez tartozó húsz környező falu gazdag vallási örökséggel rendelkezik. A lankás domborzat és a számos kisebb település miatt egyedülálló Malinska Riviéráról beszélhetünk, hiszen az erdős tengerpart végtelenül kanyarog, és olyan emberek lakják, akik ma már kizárólag a turizmusból élnek. Malinska a 18. században vált fontossá, amikor kikötőt építettek, amely a sziget egyik legfontosabb exportkikötőjévé vált. Miután felfedezték a hely természeti szépségeit, Malinskában megtalálták a feltételeket a gyógyturizmus fejlesztéséhez. Ezért látogatott el Malinskára Rudolf osztrák trónörökös 1885-ben. Látogatásának olyan erős reklámhatása volt, hogy a 20. század elején a bécsi sajtó a monarchia számos látogatójának köszönhetően Malinskát a Kvarner-szigetek gyöngyszemének nevezte. Az egész Malinska-riviéra mentén strandok és öblök találhatók, ahol kellemes tengerparti pillanatokat tölthetünk.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;