Horvátország
Privát úszómedence
700 m a strandtól
620.880 

Egyedi családi ház úszómedencével és kerttel, 700m a tengertől, Malinska, Krk

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-498
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala 51, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)620 880 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)122 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma3
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)40 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)250 m2
Teljes terület (m2)122 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-498

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy ikerházat medencével és kerttel 700 méterre a tengerparttól és a tengerparttól Malinska Dubasnicában, a horvátországi Krk szigeten. A szigetre híd vezet.

Eladó egy modern ikerházfél, gyönyörűen parkosított 250 m2-es kerttel, ahol egy fűtött medence található napozóterasszal. A házhoz egy parkolóhely tartozik.

A ház három szinten helyezkedik el, teljes lakóterülete 122,64 m2. Az alagsorban két hálószoba, egy fürdőszoba és egy előszoba található. A földszinten található egy előszoba, WC, konyha étkezővel és egy nagy nappali kijárattal a teraszra és a kertbe. Az emeleten, amelyet egy belső lépcső köt össze, található egy fürdőszoba és egy nagy hálószoba kijárattal a teraszra. Minőségi kivitelezés és bútorzat, modern design, multisplit klíma, biztonsági ajtók és minőségi vinil ablakok csak néhány az ingatlan kiemelkedő jellemzői közül.

Csendes helyen található, mindössze 700 méterre a tengertől és a városközponttól, ahol minden kényelemmel rendelkezik. Ez az ingatlan ideális állandó lakhatásra, nyári nyaralásra, de jó befektetési lehetőség turisztikai célú bérbeadásra is.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 122
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 620.880 

Private Fields

Ribbon Zelený : Privát úszómedence
Ribbon Modrý : 700 m a strandtól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;