Horvátország
Tengerre néző kilátás
1500 m a tengertől
332.800 

Két apartman sorházban, 1500m a tengertől, Malinska, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-401
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPortić 1, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)332 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)80 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)40 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)109 m2
Teljes terület (m2)80 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-401

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy sorházat két apartmannal és 2 parkolóhellyel Mlinskában, 1500 méterre a tengerparttól, a horvátországi Krk szigetén. A szigetet egy híd köti össze.

Eladó egy 79,86 m2 lakóterületű sorház, 109 m2-es parkosított kerttel, amelyhez két parkolóhely és kert tartozik. A ház két különálló apartmanból áll a földszinten és az emeleten, külön bejárattal, amelyeket egy belső lépcsőház köt össze. Az ingatlanban összesen 4 szoba, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. Mindegyik apartmanhoz tartozik egy fürdőszoba, egy hálószoba, egy konyha étkezővel, egy nappali és egy tengerre néző terasz. Gyönyörű és csendes helyen található 1500 m-re a tengertől és közel minden kényelemhez. A ház megfelelő dokumentációval rendelkezik, és azonnal beköltözhető. A sorházi apartmanház 2011-ben épült, vízzel és csatornával rendelkezik. Ez az ingatlan ideális egy nagyobb család számára, amely magánéletre vágyik, esetleg befektetésként és 2 különálló apartmanegység bérbeadásának lehetőségével.

Krk sziget kiváló helyen van, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 80
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 332.800 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 1500 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;