Horvátország
Tengerre néző kilátás
Luxus ingatlan
Első sor a tengeren
871.500 

Ház az első tengerszorosban, a strandhoz és a csónakkikötőhöz való hozzáféréssel, Zadar, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2018/244
Tulajdon típusaLuxus ingatlan
Térkép HelyszínPut Krčeva 11, 23000, Zadar, Horvátország
Ár (€)871 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)156 m2
Hálószobák száma5
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)78 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)677 m2
Teljes terület (m2)156 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Biliárd terem
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2018/244

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy egyedülálló ingatlant, amely a tenger első vonalában található, a strandhoz való hozzáféréssel és csónakkikötővel Zadar településen.

A nyaraló vonzó helyen, a tengerparton található. A ház teljes lakóterülete 156m2, és egy 677 m2-es telken épült, és két emeleten terül el, amely két apartmanból áll, összesen öt hálószobával, két fürdőszobával és két konyhával. Karbantartott és megőrzött, a képeken látható bútorokkal együtt kerül értékesítésre. A fűtésre és hűtésre légkondicionálót használnak. A kertben garázs, több autó számára parkoló és a gyermekek szórakozására játszótér található.

Ami ezt az ingatlant egyedivé teszi, az a parkosított betonstrandhoz való privát hozzáférés és a csónakkikötő használata. Ez a kis oázis ideális a látnivalók és a tengeri szórakozás szerelmeseinek. A közvetlenül a tengerre néző terasz csak tovább bővíti az ingatlan további felhasználási lehetőségeit. Ez a tér idilli és pihentető környezetet teremt a társasági élethez, különösen nyáron. Elhelyezkedésének köszönhetően, az első tengerszorosban, ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál a turisztikai bérbeadásra, és ideális az éves nyaraláshoz és a városi nyüzsgésből való meneküléshez is, a tengerhez és a természethez való visszatéréssel.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 156
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Luxus ingatlanok
Purpose : Sell
Price : 871.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Luxus ingatlan
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;