Horvátország
Tengerre néző kilátás
TOP települések!
Első sor a tengeren
1.459.500 

Ház az első tengerszorosban, Primosten, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2021/381
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínHWHJ+H6 Primošten, Horvátország
Ár (€)1 459 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)250 m2
Hálószobák száma6
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma4
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)83 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)410 m2
Teljes terület (m2)250 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Garázs
Parkolóhely
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2021/381

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat, amely csendes helyen, az első tengerszorosban, Primosten város közelében található.

Eladó egy ház 250m2 lakóterülettel és 410m2 telekkel. Az ingatlan 6 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik. A ház 4 emeleten helyezkedik el. Van egy garázs és parkolóhelyek.

Elrendezés:

– Az alagsorban van egy garázs, hely a szabadtéri parkoláshoz és egy másik szoba egy fürdőszobával, amelyet jelenleg fitneszteremmé alakítanak át.

– A földszinten található egy fürdőszoba, nappali nyitott konyhával és étkezővel, amely közvetlenül kapcsolódik a nagy teraszhoz és a kerthez.

– Az első emeleten, amelyet a földszintről egy belső lépcsőn érünk el, 2 fürdőszoba, 3 hálószoba tengerre néző kilátással és egy további dolgozószoba található.

– A második emeleten egy különálló apartman található, külön bejárattal. Ez egy két hálószobás apartman, amely két hálószobából, egy fürdőszobából és egy konyhával és étkezővel ellátott nappaliból áll, közvetlen hozzáféréssel a teraszra, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a tengerre és a környező vidékre.

Közvetlenül a ház előtt van egy strand és kikötőhely két csónak számára. az ingatlan teljesen berendezett és felszerelt, beköltözhető, a bútorokat az ár tartalmazza.

Az ingatlan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, kevesebb mint egy óra autóútra van két repülőtér Zadar és Split.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 250
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.459.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : TOP települések!
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;