Horvátország
Tengerre néző kilátás
Első sor a tengeren
1.221.300 

Ház az első tengerszorosban Primosten közelében, 5m a tengertől, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2041_51
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínRakitnika 8, 22000, Šibenik, Horvátország
Ár (€)1 221 300 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)220 m2
Hálószobák száma6
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)120 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)500 m2
Teljes terület (m2)220 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2041_51

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy házat az első tengerszorosban, nagyszerű helyen, Primosten közelében, Horvátországban.

Eladó egy 220 m2 lakóterületű ingatlan, amely egy körülbelül 500 m2-es telken helyezkedik el, amely közvetlenül a tengerből nyúlik. A tengertől való távolság mindössze 5m!

Az ingatlan két szinten helyezkedik el, és négy apartmanra van osztva. Az ingatlanban összesen 6 hálószoba és 4 fürdőszoba található.

A földszinten két felújításra szoruló apartman található. Az első apartman egy hálószobából és egy fürdőszobából áll. A második apartman egy hálószobából, egy konyhasarokból és egy fürdőszobából áll. A földszinten egy nyári konyha is található. Elöl egy tágas terasz található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a strandra.

Az első emeleten 2 bútorozott, két hálószobás apartman található, amelyek 39 m2 és 35 m2-esek. Az apartmanok egy konyhából, étkezőből, nappaliból, fürdőszobából és két hálószobából állnak. Mindkét apartman saját terasszal rendelkezik, ahonnan nyílt kilátás nyílik a tengerre, a környékre és a strandra. Az ingatlanhoz három parkolóhely és egy garázs is tartozik.

A ház előtt egy gyönyörű, gyerekeknek is alkalmas kavicsos strand található. A közelben üzletek, kávézók, éttermek és minden más, az élethez szükséges létesítmény található.

A távolság Primostenből kb. 8 km, Sibenikből pedig kb. 15 km. Az ingatlan vonzó elhelyezkedése miatt ideális befektetés egy turisztikai vállalkozás számára, vagy ha nyaralót keres a tengerparton.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 220
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.221.300 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;