Horvátország
Tengerre néző kilátás
TOP települések!
Első sor a tengeren
939.750 

Ház az első tengerszorosban, 5m a tengertől és a strandtól, Solta, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2021/380
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPut Bada 14, 21430, Rogač, Horvátország
Ár (€)939 750 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)250 m2
Hálószobák száma6
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)83 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)610 m2
Teljes terület (m2)250 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Loggia
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2021/380

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy házat telekkel Solta szigetén, közvetlenül az első tengerszorosban, tengerre néző kilátással és közvetlenül a strand mellett. A ház kiváló helyen található, egy gyönyörű öbölben, csodálatos tengerrel, és ez az öböl védelmet nyújt a szelektől is. Az öböl csendes, nincs nagyobb forgalom az úszó hajók körül. Van egy felhajtó, amelyet csak azok az ingatlantulajdonosok használnak, akiknek háza van az első tengersoron. Privát és csendes helyen!

A ház előtt egy kényelmes napozóhely van kialakítva. Maga a ház 250m2 lakóterületű, 610m2-es telken található, teljesen felújított és teljesen felszerelt. A házban összesen 6 hálószoba és 4 fürdőszoba található. A tengerparttól mindössze 5 méterre található. Island Solta vonzó lesz csapat látogatóknak, azokat, akik békés oázist keresnek a gyönyörű természetben, tökéletesen tiszta tengerrel. Solta szigetéről rendszeres kompjárat közlekedik Split városával. Az út 40 percet vesz igénybe. A sziget Split városához tartozik. Ezért sok spliti lakosnak ezen a szigeten van a villája. Egyszerűen el akarják kerülni a turisták nagy tömegét. Itt a szigeten teljesen nyugodt légkör uralkodik. A sziget elég messze van délre, ezért egészen őszig biztosítja a tengerben való úszást..

Az ingatlanon több épület és épített kőterasz található:
Közvetlenül az ingatlan bejáratánál van egy kisebb ház, amelynek alapterülete 35m2, amelynek földszintje két jármű számára garázzá lett átalakítva. Ennek a kisebb háznak az első emeletén van hely a családi összejövetelekre és étkezésre. Nagy étkező konyhával és nagy kandallóval, mellékelt WC-vel. Azonban ez az ingatlan további külső parkolóhelyekkel is rendelkezik, amelyek készen állnak a vendégek számára.

Egy kőlépcső vezet a főépület földszintjére, ahol a helyiséget egy különálló 21m2-es stúdiólakássá alakították át, nagy terasszal az elülső részen, ahol egy szabadtéri grill is található. Ezen a részen kívül van még egy 17m2-es helyiség egy nagy víztartály funkciójában, amelyet a tulajdonosok egyelőre csak a kert öntözésére használnak, és ha szükséges, ez a stúdió apartman bővíthető. A ház első emeletén egy kényelmes, három hálószobás, kb. 140m2-es apartman található, két fürdőszobával és egy tágas nappalival, amely egy nagy teraszra nyílik, ahonnan nyílt kilátás nyílik a tengerre és az egész öbölre. Ezen emelet mellett található a gépháznak helyet adó helyiség (Buderus fa központi fűtés a legmagasabb minőségben, elektromos központi fűtés, 800 literes víztartály, napkollektorral fűtött kazán). A ház második emeletén egy másik emelet külön bejárattal 115m2 + erkély 8m2. Ez a rész nincs teljesen befejezve, így az új tulajdonosok berendezhetik és egy másik lakótérré alakíthatják, mivel az összes berendezés már elkészült. Az udvar elég nagy, sok gondozott zöld és szép kertekkel a pihenéshez és a szórakozáshoz. A legszebb dolog itt a terasz fedett ülősarokkal, amelyet egyszerűen szeretni fogsz. A gyönyörű privát kilátás a tengerre biztosan soha nem fog fáradni. Kiváló elhelyezkedés, a városközponttól elkülönítve, mégis csak 5 percre minden kényelemtől, üzletektől és éttermektől. További információért forduljon hozzánk.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 250
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 939.750 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : TOP települések!
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;