Horvátország
Tengerre néző kilátás
Második sor a tengerparton
743.400 

Ház a második tengerszorosban, csendes helyen Rogoznica közelében, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2043_72
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínFXWW+6M Dvornica, Horvátország
Ár (€)743 400 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
RendelkezésAtipikus
Lakható terület (m2)118 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)70 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)703 m2
Teljes terület (m2)118 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2043_72

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínálja eladásra kőházát, 45 méterre a tengertől Rogoznica közelében, Horvátországban.

Eladó egy ház, amely a tengertől a második sorban található, és egy alig több mint 700 m2-es telken helyezkedik el. A főépület egy galériás ház, melynek belmagassága 4 méter. A ház üvegezett ablakokkal van kirakva, ami rendkívül vonzóvá és napfényben gazdaggá teszi. Már a ház bejáratánál található egy konyha és egy tágas nappali, valamint egy háztartási helyiség és egy fürdőszoba.

Belső lépcső vezet a galériára, ahol egy ágy, íróasztal és további tárolóhely található. A főépületet két további, aprólékosan megmunkált kőépület egészíti ki, amelyeket 1888-ból származó, autentikus anyagok felhasználásával ügyesen építettek és restauráltak. Mindegyik épület saját konyhával, kandallóval és saját WC-vel rendelkezik, így a sokoldalúan felhasználható terek többféle célra is alkalmasak. Ez a kivételes ingatlan mindössze 45 méterre található a gyönyörűen tiszta tengertől, és ideális családi nyaraláshoz, vagy különböző üzleti vagy kereskedelmi lehetőségekhez.

Az ingatlan egy helyi úton keresztül érhető el, ahol nincs nagy forgalom, a béke és a magánélet garantált. A legközelebbi bolt 1,5 kilométerre található. A mindennapi szükségletekhez teljes körű kényelem áll rendelkezésre, miközben az ingatlan megőrzi nyugalmát és kényelmes, csendes elhelyezkedését. A házhoz tartozik egy kikötőhely is egy kisebb hajó számára.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 118
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 743.400 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : Második sor a tengerparton

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;