Horvátország
Tengerre néző kilátás
Keresett nyaralóhely
Második sor a tengerparton
493.500 

Ház második sorban a tengertől a Slatine strand közelében, 30m a tengertől, Ciovo szigetén, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2016/568
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínZvonimirova Obala 41, 21224, Slatine, Horvátország
Ár (€)493 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)160 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)160 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)395 m2
Teljes terület (m2)160 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2016/568

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy egyszintes, alápincézett családi házat, amely a tengertől a második sorban található, nyílt kilátással a tengerre, Ciovo szigetének északi oldalán, Slatine faluban. Ciovo szigete nagyon népszerű hely. Kényelmes helyen, Trogir történelmi városának (UNESCO) közelében, Kaštela több kisvárosának közelében, Split városának közelében található. A szigetre egy híd vezet, és a szárazfölddel van összeköttetésben. A Slatine strandot a sziget egyik legszebb strandjának tartják.

A ház teljes területe 160 m2, és egy 395 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan két apartmanból áll, amelyek közül az egyik két hálószobás, a másik pedig egy egy hálószobás. Mindkét apartmanhoz terasz tartozik, ahonnan nyílt kilátás nyílik a tengerre.

Az alagsor területe 30 m2, és tökéletesen illeszkedik az ingatlan egyéb lehetőségeihez, mivel az ingatlan további emelet építésére is jogosult.

Az ingatlan kiváló helyen található, mindössze 30 méterre a kavicsos strandtól és közel minden más kényelmi szolgáltatáshoz, és nagy potenciállal rendelkezik, amelyet a megfelelő vevő első látásra fel fog ismerni.

Az ingatlant nemrégiben felújították, és a nyári hónapokban turistáknak adják ki. A gondozott kertben több olajfa és több gyümölcsfa, valamint egy grill található.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 160
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 493.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Keresett nyaralóhely
Ribbon Modrý : Második sor a tengerparton

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;