Horvátország
Tengerre néző kilátás
400 m a tengertől
1.344.000 

Ház a központban tengerre néző kilátással, 400m a tengertől, Makarska, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2037_33
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínKalalarga 16, 21300, Makarska, Horvátország
Ár (€)1 344 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)339 m2
Hálószobák száma7
Fürdőszobák száma6
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)100 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)657 m2
Teljes terület (m2)339 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2037_33

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál Önnek egy vonzó házat eladásra a híres turisztikai üdülőhely Makarska központjában 400 méterre a tengertől, és az ingatlanból kilátás nyílik a tengerre.

A ház egy 657 m2-es telken található, a teljes lakóterület 399 m2. Az udvar elülső része 300 m2. Van 6 parkolóhely és hely egy medence építésére.

A ház földszintjén található egy 115 m2-es három hálószobás lakás, amely 2 fürdőszobából, nappaliból, konyhából, étkezőből és 30 m2-es teraszból áll. A teraszon szélvédett grillező található. A ház alagsorában található egy 36 m2-es egy hálószobás apartman és egy garázs. A második emeleten két apartman található, az egyikben egy hálószoba 38 m2, a másikban két hálószoba 45 m2. Mindkét apartmanhoz 15 m2-es terasz tartozik. A két lakás között egy előregyártott fal van, amely szükség esetén kinyitható, és a teraszok közötti hely szabad, ha szükséges. Mindegyik apartman légkondicionált, műholdas TV-vel és minden bérléshez szükséges felszereléssel felszerelt.

A garázs mellett van még két szoba, az egyik 30m2, a másik 9m2, amely szükség esetén átalakítható. Van egy háztartási helyiség is, ahol a központi fűtés kazánháza fűtőolajjal az egész ház számára. A ház mögött található egy kert, amelynek teljes területe 120m2, amelyből 40m2 kertként használják a termesztésre szánt növények termesztésére, a többi a pihenésre szolgáló térként van kialakítva.

A ház egy turisztikai település központjában található, közel minden, a mindennapi élethez szükséges létesítményhez, mégis nyugalmat és csendet kínál még főszezonban is.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 339
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.344.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 400 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;