Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű ár!
60 m a tengertől
371.700 

Ház tengerre néző kilátással, kedvező áron, mindössze 60 méterre a tengertől, Ciovo szigetén, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2029_30
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínČiovo - Okrug Gornji - Central Dalmatia Croatia - Bike Tracks, Uvala Milićevo, Okrug Gornji, Horvátország
Ár (€)371 700 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)128 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)264 m2
Teljes terület (m2)128 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2029_30

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat fantasztikus áron a horvátországi Ciovo szigetén.

Eladó egy családi ház, amely összesen 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, és két szintre van osztva, külön bejárattal. A ház teljes lakóterülete 128m2, a telek területe 264m2. A ház két szinten helyezkedik el, mindkét szinten 2 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és tágas terasz található. Az első emeleti teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a közeli szigetekre, míg a földszinti teraszt zöldövezet veszi körül, csodálatos békés természeti környezetet teremtve.

Van egy padlástér is, amelyet jelenleg csak tárolásra használnak. Ezért lehetőség van a tér ezen részének további felhasználására is. A ház mellett található egy kis kamra, egy ülőhelyiség és szabadtéri grillező, parkoló. Bár a ház egy kis beruházást igényel a korszerűsítéshez, még most is jó állapotban van és jól karbantartott.

A háznak saját szeptikus tartálya van, villanyra és vízre van kötve, de még van egy víztartálya is, amely helyiség a leendő tulajdonos kívánságai szerint más célra is használható.

A tenger mindössze 60 méterre található. Néhány perc séta és máris a tengerparton van, ahol a közeli kikötőben máris van hely a saját csónak kikötésére. Az elhelyezkedés és az egész éves élet és a turisztikai bérbeadás lehetősége miatt a ház minőségi választás a szigeten történő befektetéshez. Ez egy Exkluzív értékesítés horvát partnerünkön keresztül.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 128
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 371.700 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 60 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;