Horvátország
Tengerre néző kilátás
100 m-re a tengertől
379.600 

Ház tengerre néző kilátással, mindössze 100m a tengerparttól, Soline, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-488
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín3A, 23287, Soline, Horvátország
Ár (€)379 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)63 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)33 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)110 m2
Teljes terület (m2)63 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-488

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy sorházi házat kerttel, mindössze 100 méterre a tengertől a keresett Soline településen, a horvátországi Krk szigetén.

Eladó a sorház utolsó háza, amely kiváló helyen, a tengertől mindössze 100 m-re található. A ház két szinten helyezkedik el, teljes területe 63m2, a kert területe 110m2. Összesen a házban 3 szoba, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. A földszinten található egy fürdőszoba, konyha, étkező és nappali, ahonnan a fedett teraszra és a kertbe lehet kijutni. Az első emeleten, amelyet egy belső lépcső köt össze, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy terasz található, gyönyörű kilátással a tengerre. A házhoz 110 m2-es parkosított és zöld kert tartozik. Az ingatlanhoz 1 parkolóhely is tartozik. A ház teljesen bútorozott, kiváló minőségű műanyag ablakokkal rendelkezik, légkondicionált, városi víz és csatorna. Megfelelő dokumentációval rendelkezik és azonnal beköltözhető. Csendes helyen található, közel a tengerhez, a központhoz és a gyönyörű strandokhoz. Meline Soline strandja híres a pikkelysömör, bőrbetegségek és arthrosis gyógyító iszapjáról.

Krk szigetének kiváló a fekvése, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 63
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 379.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 100 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;