Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű helyen
1000 m a tengertől
630.000 

Ház tengerre néző kilátással és a város Zadar, 1000m a tengertől, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2022/197
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Asje Petričić 5E, 23000, Zadar, Horvátország
Ár (€)630 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)180 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)90 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)494 m2
Teljes terület (m2)180 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2022/197

Eladásra kínálunk egy modern bútorozott házat telekkel, két szintre elosztva, terasszal és medencével Zadar központjában, 1000 m-re a tengertől.

Az ingatlan egy gyönyörű ikerház, amely egy 494m2-es telken található, vonzó helyen, tengerre néző kilátással és bőséges parkolóval. Ez egy egész sorház első emeleti egység (bal oldali), 180m2 lakóterülettel. Ez áll pince, konyha, étkező, három fürdőszoba, nappali és három hálószoba, amelyek közül kettő saját fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan két erkéllyel is rendelkezik, külön kijárattal a 72m2-es tetőteraszra. A tágas teraszról gyönyörű kilátás nyílik Zadar városára és a tengerre.

A teraszon medence, nyári ülőhely és szabadtéri zuhanyzó található. Ettől függetlenül a terasz nyitott, így rengeteg magánéletet biztosít. A lakás minden szintjét egy saját, modern lépcsőház köti össze, amely a teraszra vezet.

Két parkolóhely is tartozik ehhez az ingatlanhoz, amelynek teljes területe 40m2. Az ingatlan Zadar tágabb központjában található, kiváló elhelyezkedéssel és a fontos létesítmények közelségével. Az állandó lakhatáson kívül az ingatlan turisztikai célokra is használható, bevált vállalkozással és kiváló minősítésekkel.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 180
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 630.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű helyen
Ribbon Modrý : 1000 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;