Horvátország
Csökkentett ár
Panorámás kilátás a tengerre
Nagyszerű ár!
70 m a tengertől
393.750 

Ház panorámás kilátással a tengerre, 70m-re a tengertől és a strandtól Ražanjban, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2031/73
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín49A, 22202, Ražanj, Horvátország
Ár (€)393 750 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)230 m2
Hálószobák száma9
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)76 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)420 m2
Teljes terület (m2)230 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2031/73

490.000 €-ról 399.000 €-ra csökkentett ár (az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot és a jogi költségeket) !!!

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy házat fantasztikus helyen, közel a tengerhez, a népszerű Ražanj lakónegyedben, Rogoznica közelében. Eladó egy apartmanház tengerre néző kilátással, mindössze 70 méterre a tengertől és a strandoktól. A családi ház 9 hálószobával és 4 fürdőszobával rendelkezik, 3 szinten elosztva. A ház teljes lakóterülete 230 m2, a telek 420 m2. A kert elég nagy és tágas, és lehetőséget biztosít egy medence telepítésére.

A házból két bekötőút vezet a tengerhez. A ház egy csendes környéken található, ahol a strandot csak a helyiek és a nyaralók látogatják. A kisebb strandok elegendő magánéletet biztosítanak. A tengervíz itt kristálytiszta. A házat mediterrán növények és gyönyörű nyílt tengeri kilátás veszi körül, és nagyszerű kikapcsolódást és pihenést kínál a mindennapi élet véletlenszerűségéből. Az ingatlan elég nagy egy nagy család, barátok számára, és turisztikai bérbeadásra is kiválóan alkalmas. Minden emeleten külön bejáratokat kínál az egyes emeleteken található egyes apartmanokhoz. A parkolóhely 3-4 autó számára elég nagy. Az ingatlan városi vízzel és szeptikus rendszerrel rendelkezik.

Elrendezés: Az ingatlan 3 szintből áll. A földszinten egy stúdió apartman található, amely egy fürdőszobából, egy konyhából és egy szobából áll, amelyből egy nagy teraszra nyílik. Az első emeleten 2 apartman található. Az első apartman teljesen berendezett, és két hálószobából, konyhából, étkezőből, fürdőszobából és nappaliból áll, kijárattal a teraszra. A második apartman 3 hálószobából, konyhából, nappaliból és fürdőszobából, tárolóhelyiségből áll, és nem teljesen kész, ezért egy kis beruházást igényel. A harmadik emeleten található a legjobb és legnagyobb apartman, amely 3 hálószobából, fürdőszobából, nappaliból, étkezőből és konyhából áll, és van egy gyönyörű nagy terasz, nyitott panorámás kilátással a tengerre.

A ház közelében van egy élelmiszerbolt és éttermek hagyományos dalmát konyhával. A ház légkondicionálóval és 4 parkolóhellyel van felszerelve a ház előtt. A házat bútorokkal együtt értékesítjük, ahogy a képeken látható. A ház ideális nyaraláshoz és turisztikai célú bérléshez.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), kaució igénylése és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 230
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 393.750 

Private Fields

Ribbon Červený : Csökkentett ár
Ribbon Zelený : Panorámás kilátás a tengerre
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 70 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;