Horvátország
Tengerre néző kilátás
TOP elhelyezkedés!
Első sor a tengeren
787.500 

Ház gyönyörű kilátással a tengerre az első tengerszorosban, Trogir, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2021/384
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínŠetalište Vice Zulima - Virulice 20, 21220, Seget Donji, Horvátország
Ár (€)787 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)180 m2
Hálószobák száma5
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)60 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)280 m2
Teljes terület (m2)180 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2021/384

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy házat a tenger közvetlen közelében, az első tengerszorosban, Trogir településen, Horvátországban.

A ház nagyszerű helyen található, közvetlen hozzáféréssel a tengerparthoz. A ház teljes lakóterülete 180m2, a telek területe 280m2. A házban 5 hálószoba és 3 fürdőszoba található. Több parkolóhellyel rendelkezik, és mindössze 10 méterre található a tengertől.

Az ingatlan 3 emeleten helyezkedik el:

– A földszinten található egy két hálószobás apartman, amely két hálószobából, fürdőszobából, nappaliból, konyhából és étkezőből áll, és egy nagy teraszra nyílik. Itt napozóágyakat talál a napozáshoz, grillezőt és asztalt a nyári családi összejövetelekhez és a kellemes tengeri szellőben való étkezéshez a pergola alatt.
– Az emeleten egy külön bejáraton keresztül érhető el, van egy kényelmes, egy hálószobás apartman, hozzáféréssel a nagy fedett déli teraszhoz.
– A második emeleten található egy további egy hálószobás apartman külön bejárattal és hozzáféréssel egy nagy nyitott teraszra, ahonnan fantasztikus panorámás kilátás nyílik a tengerre és a teljes tengerszintre.

A házat részben felújították, új vakolat vagy a ház homlokzata és a tető is megtörtént. A belső tér némi felújítást igényel, hogy megfeleljen a mai igényeknek. Az udvar és a kert szépen zöld, mediterrán növényekkel beültetett. Az udvaron minimum 3 autó parkolására van hely. Kiváló elhelyezkedés, közel minden dalmát központhoz, valamint közel a spliti repülőtérhez és az autópályához.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatások/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a kaució igénylése és az ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 180
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 787.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : TOP elhelyezkedés!
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;