Horvátország
Tengerre néző kilátás
100 m-re a tengertől
494.000 

Ház medencével és kilátással a tengerre, mindössze 100m a tengertől, Soline, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-256
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín79A, 51511, Soline, Horvátország
Ár (€)494 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)110 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma1
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)50 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)150 m2
Teljes terület (m2)110 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-256

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínálja eladásra egy fél ház felét medencével és kilátással a tengerre, kiváló helyen, Soline-ban, mindössze 100 méterre a tengertől, Krk szigetén, Horvátországban. A szigetre egy híd vezet.

Soline területe a gyógyiszap előfordulásáról is ismert, amely bőrbetegségek, ekcéma, pikkelysömör és ízületi gyulladás kezelésére alkalmas. Soline a nevét a tengeri sóbányászatról kapta, amelyet a múltban itt folytattak. Eladó egy ikerházfél kiváló helyen, mindössze 100 m-re a gyönyörű és keresett strandtól. A ház 110 m2 lakóterületű, két szinten elosztva. A földszinten található egy konyha étkezővel, nappali, hálószoba és WC. Az első emeleten két hálószoba, fürdőszoba, konyhasarok, nappali és terasz található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A parkosított kertben medence, napozóterület, nyári konyha grillezővel és több parkolóhely található, amelyek közül kettő a fenti ingatlanhoz tartozik. Az ingatlanra vonatkozóan teljes és korrekt dokumentáció áll rendelkezésre. Lehetőség bárkinek, aki befektetni szeretne és turizmusból származó jövedelemre vágyik!

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 110
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 494.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 100 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;