Horvátország
Tengerre néző kilátás
Alkalmas bérbeadásra
420 m a tengertől
1.340.850 

Apartmanház kiadó Makarska riviérán, 420m-re a tengertől, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2037/47
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínMarineta ul. 13, 21300, Makarska, Horvátország
Ár (€)1 340 850 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)690 m2
Hálószobák száma13
Fürdőszobák száma13
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)250 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)788 m2
Teljes terület (m2)690 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2037/47

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 2019-ben felújított apartmanházat. Az apartmanházban akár 13 hálószoba és 13 fürdőszoba található. Plusz lehetőség van további lakások építésére az ingatlanon. Ideális lehetőség azoknak, akik turisztikai befektetésként tekintenek erre.

Az árban benne foglaltatik egy telek, amelyre további 8 apartmanos épületet lehet építeni a szálláskapacitás növelése és a kínálat bővítése érdekében.

Az épület és a telek teljes területe 788 m2, míg maga a ház 244 m2. Az apartmanház épülete 690 m2 teljes lakóterületből áll, gyönyörű kilátással a tengerre, 8 parkolóhellyel és egy garázzsal rendelkezik. Az épületet 2019-ben felújították.

A földszinten 2 apartman található, melyek egyenként 90 m2 alapterületűek. Az első apartman egy nappaliból, étkezőből, két hálószobából és két fürdőszobából áll. A második apartman három hálószobából, étkezőből, egy 7 m2-es kis pincéből, egy fürdőszobából és egy teraszból áll. Mindkét lakás jó állapotban van.

Az első emeleten található egy nagy apartman, amelynek teljes lakóterülete 80 m2, és két fürdőszobából, két hálószobából, nappaliból, konyhából és egy erkélyből áll, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Az első emeleten 4 stúdió apartman is található, összesen 128 m2 lakóterülettel és terasszal.
A második emeleten található egy nagy apartman, amelynek teljes területe 138 m2. Ez 3 hálószobából, 3 fürdőszobából, egy WC-ből, egy nagy nappaliból, konyhából és egy nagy teraszból áll. Az ingatlan tetején egy 80 m2-es terasz található, amelyen lehetőség van medence vagy jacuzzi telepítésére.

Minden egység légkondicionálóval felszerelt.
Az udvaron mind a 8 lakóegység számára parkoló, közös grillező és kert található. Mint már említettük, az ingatlannal együtt eladásra kerül a 8 apartmanból álló, egyenként kb. 55 m2-es épület építéséhez szükséges telek is. Ideális lehetőség azoknak, akik befektetést keresnek a turizmus formájában.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 690
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.340.850 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Alkalmas bérbeadásra
Ribbon Modrý : 420 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;