Horvátország
Tengerre néző kilátás
150 m a tengertől
462.000 

Apartmanház tengerre néző kilátással Omis Rivierán

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2030/44
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínRavnice 4, 21310, Omiš, Horvátország
Ár (€)462 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)166 m2
Hálószobák száma8
Fürdőszobák száma7
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)320 m2
Teljes terület (m2)166 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2030/44

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tengerre néző apartmanházat, amely 150 méterre található a tengertől Omis Rivierán.

Eladó egy különálló apartmanház, melynek teljes lakóterülete 166 m2, 320 m2-es telken épült.

Az ingatlan egy kis turisztikai településen található, Omis közelében. A ház 3 szintből áll. A házban összesen 8 hálószoba és 7 fürdőszoba található. A földszinten található egy apartman, illetve egy apartman, amely két hálószobából, egy fürdőszobából, egy kamraként szolgáló helyiségből, egy konyhából és egy nappaliból áll, ahonnan a teraszra lehet kijutni. Az első emeleten három egy hálószobás apartman található. Minden apartman egy hálószobából, egy fürdőszobából és egy kis konyhából és étkezőből áll. A Svali apartmanból a teraszra nyíló, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A második emeleten három egy hálószobás apartman található. Mindegyik apartman egy hálószobából, fürdőszobából, konyhából és étkezőből áll, és az apartmanok hozzáférnek egy erkélyhez, ahonnan akadálytalan, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre.

A ház jelenleg bérbe van adva, kategorizálva van, és minden apartman bútorozott. A parkolás a tágas kertben lehetséges, és a házhoz tartozik egy garázs is, amely a ház előtt található. A ház napelemekkel rendelkezik a melegvíz-fűtéshez.

A ház szép helyen található, csendes helyen, Omis-tól 6 km-re, Split-től 30 km-re található. A legközelebbi beton/kavicsos strand 150 m-re található. A strand sekély és gyermekek számára is alkalmas. Minden kényelmi szolgáltatás a közelben található.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan vásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 166
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 462.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 150 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;