Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű ár!
Második sor a tengerparton
598.500 

Apartmanház tengerre néző kilátással a második tengerszorosban, 40m a tengertől, Vodice, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2029/75
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Blata 23, 22211, Vodice, Horvátország
Ár (€)598 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)327 m2
Hálószobák száma11
Fürdőszobák száma8
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)109 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)558 m2
Teljes terület (m2)327 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Loggia
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2029/75

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy apartmanházat, amely egy kis falu csendes részén található, a népszerű Vodice település közelében. A ház a második sorban található a tengerparton, mindössze 40 méterre a tengertől.

Az ingatlan teljes lakóterülete 327m2, és egy 558 m2-es telken helyezkedik el. A ház 3 emeleten terül el, és összesen 11 hálószobával és 8 fürdőszobával rendelkezik. A földszinten található egy garázs és egy stúdió terasszal, valamint egy különálló tárolóhelyiség. Az első emeleten két és három hálószobás apartmanok találhatók, mindegyikhez terasz tartozik. A három hálószobás apartman minden hálószobájához saját fürdőszoba tartozik. A tetőtérben egy három hálószobás apartman található, amelyből kettőnek saját fürdőszobája van, a harmadikhoz pedig egy WC tartozik. Ezen az emeleten található még egy két hálószobás apartman két terasszal. Az udvart zöldövezet veszi körül, ami kellemes hangulatot teremt és biztosítja a szükséges magánéletet. Az ingatlanon egy nagy parkoló és egy ülőhely található grillezővel. A szükséges kényelmi szolgáltatások mindössze néhány perc autóútra vannak a háztól. A strand közvetlen közelében lévő vonzó elhelyezkedés, a szükséges kényelmi szolgáltatások elérhetősége, valamint a kert és a ház puszta mérete miatt ez az ingatlan ideális turisztikai bérbeadásra, de egész éves életre is.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 327
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 598.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : Második sor a tengerparton

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;