Horvátország
Tengerre néző kilátás
Alkalmas bérbeadásra
100 m-re a tengertől
808.500 

Apartmanház tengerre néző kilátással, 100m a tengertől, Vodice, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2044/02
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala Ive Juriceva Cota 26-23, 22211, Vodice, Horvátország
Ár (€)808 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)300 m2
Hálószobák száma9
Fürdőszobák száma5
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)150 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)198 m2
Teljes terület (m2)300 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2044/02

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat tengerre néző kilátással a népszerű turisztikai falu, Vodice központjában, mindössze 100 méterre a tengertől.

Eladó egy kivételes ingatlan a dalmát kisváros, Vodice központjában. A házat 2019-ben teljesen felújították. Minden apartman teljesen berendezett, és jelenleg sikeres turisztikai bérbeadásra használják. Az ingatlan összesen 9 hálószobával és 5 fürdőszobával rendelkezik, két szinten elosztva. A ház több különálló apartmanból áll, a felső apartmanból egy nagy, tengerre néző teraszra lehet kijutni. A ház teljes lakóterülete 330m2. A parkoló a bejárat előtt található, és 4-5 autó számára van hely (ami ritka a város központjában lévő ingatlanoknál).

Elrendezés emeletenként:

– földszint: lakás 2 hálószobával, előszoba, konyha nappalival és fürdőszobával.
– első emelet: apartman 2 hálószobával, folyosó, konyha és nappali a teraszra való kijárattal és fürdőszobával.
– második emelet: három hálószobás apartman a teraszra való kijárattal, ahol készen áll a jacuzzi felszerelése, a teraszról kilátás nyílik a tengerre és egy fedett szabadtéri étkező.

Az udvarról a ház másik oldalán, a földszinten található egy egy hálószobás apartman, konyhával, nappalival és fürdőszobával. A hálószobából lehet kijutni a fedett teraszra.
Az első emeleten található egy másik egy hálószobás apartman, amely azonos elrendezésű az előbb említett egy hálószobás apartmannal.

Az ingatlan kategorizált és már regisztrált a horvát turizmusban, kiváló hírnévvel rendelkezik, és ideális befektetésnek. Teljes bútorzattal és berendezéssel együtt kerül értékesítésre. A város központjában található, közel minden olyan szolgáltatáshoz, amely az egész éves tengerparti élethez szükséges.

Vodice, Dalmát tengerpart
Vodice város, község és kikötő Sibenik-Knin megyében, Horvátországban. Az egykori halászfalu a 20. század második felében alakult át turisztikai célponttá, amikor rendszeresen a leglátogatottabb dalmát úti célok közé tartozott. Vodice egy széles öbölben fekszik, Sibeniktől 11 km-re északnyugatra, Splittől 85 km-re, Zadartól 62 km-re délkeletre.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Ingatlanközvetítő irodánk nem számít fel semmilyen külön díjat vagy jutalékot. A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolna! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 300
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 808.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Alkalmas bérbeadásra
Ribbon Modrý : 100 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;