Horvátország
Nagyszerű helyen
Második sor a tengerparton
260.000 

2 hálószobás apartman remek helyen, második sorban a tengertől, Malinska, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a706
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínPorat 3, 51511, Porat, Horvátország
Ár (€)260 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)46 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)46 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a706

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 2 hálószobás lakást, amely egy kisebb lakóépületben található a második tengersoron Malinska-Dubasnica, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy bútorozott lakás, a megemelt földszinten található, nagyszerű helyen Malinska. A helyszín csodálatos ez körülbelül második sorban a strandtól és a tengertől. A tengertől való távolság 50m!
A lakás teljes lakóterülete 46,22 m2. Összesen a lakás 3 szobával rendelkezik, amelyből 2 hálószoba és 2 fürdőszoba van. Elrendezés, a lakás a következőkből áll: konyha étkezővel, két hálószoba, két fürdőszoba és terasz. A közös kert egy részében található egy grillező, amelyet minden tulajdonos és bérlő használhat.

A lakás teljesen bútorozottan, légkondicionáltan és használatra készen eladó az új tulajdonos számára. A lakáshoz nem tartozik saját parkolóhely, de a 100 méterre lévő nyilvános parkolóban lehet parkolni. A tenger közelsége miatt az ingatlan lehetőséget nyújt saját használatra vagy turisztikai bérbeadásra.

Az ingatlan egy kisebb lakóházban található, amely 1990-ben épült, a ház felújítása 2017-ben történt. Tengerre néző kilátást kínál. Ez egy kisebb kétszintes épület.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 46
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Ingatlan ára : 200 000 € +
Purpose : Sell
Price : 260.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Nagyszerű helyen
Ribbon Modrý : Második sor a tengerparton

Helyszín

Malinska és a Malinska-Dubašnica községhez tartozó húsz környező falu gazdag vallási örökséggel rendelkezik.

A törhetetlen hit a kemény mezőgazdasági, földművelő vagy halászati munkával párosulva mindent biztosított a helyi lakosságnak, ami az egészséges és boldog, bár szerény élethez szükséges volt. Malinska területén több mint 20 hivatalos kulturális és történelmi műemlék található. Akár gyalogosan, akár kerékpárral szeretné felkeresni őket, biztos, hogy Malinska és környéke teljesen egyedi élményben lesz része.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;