Horvátország
Tengerre néző kilátás
200 m-re a tengertől
286.000 

2 hálószobás apartman tengerre néző kilátással, parkolóhely Soline, Dobrinj, Krk-sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a744
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszín4JX4+XX Soline, Horvátország
Ár (€)286 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)60 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)60 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a744

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű, modern, 2 hálószobás lakást, amely egy kisebb lakóépületben található, 200 méterre a tengertől Soline, Dobrinj, Krk sziget, Horvátországban.

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy teljesen berendezett apartman nyitott panorámás tengerre néző kilátással. Az ingatlan teljes lakóterülete 60,19 m2, és egy apartmanház második emeletén található. A lakás elrendezése a következő: előszoba, két hálószoba, WC, fürdőszoba, kamra, konyha étkezővel és nappali. Egy szoba, amely egy fedett erkélyre vezet, ahonnan gyönyörű nyílt kilátás nyílik a tengerre. A lakáshoz tartozik egy parkolóhely a ház közös udvarán. Az ingatlan külső PVC betörésbiztos bejárati ajtóval rendelkezik, légkondicionált, és teljesen bútorozottan, azonnal beköltözhetően kerül értékesítésre. Kiváló helyen található, mindössze 200 méterre a gyönyörű strandoktól.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 60
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Ingatlan ára : 200 000 € +
Purpose : Sell
Price : 286.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Soline több okból is nagyon népszerű hely Krk szigetén. Az egyik a strandok, a másik pedig a Meline strand iszapjának gyógyító tulajdonságai. Orvosi szempontból megerősítették, hogy az iszap valóban gyógyító hatású, és hogy enyhíti vagy teljesen megszünteti a reuma különböző formáit, sőt még egyes bőrbetegségeket is. A Soline-öböl így egyre vonzóbb nyári úti céllá válik, és a Meline „gyógyító” központ mellett az öböl mentén fekvő többi település – Soline, Čižići és Klimno – is gyógyulást kínál testének és lelkének.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;