Horvátország
Saját kert
Parkolóhely
350 m a tengertől
312.000 

2 hálószobás apartman mindössze 350 méterre a strandtól, Malinska, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-920
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínUl. Lina Bolmarčića 13, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)312 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)56 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)90 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-920

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 2 hálószobás lakást a keresett helyen, Malinska Dubasnicában, a horvátországi Krk szigeten. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel. Az apartman mindössze 350 méterre található a tengerparttól. Az apartman a földszinten található, saját kerttel egy kisebb lakóépületben, amely csak két emeletes. Városi víz és csatornázás is van. Az összesen 56 m2 lakóterületű lakás a földszinten található, és egy előszobából, két hálószobából, fürdőszobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, amelyből a fedett teraszra lehet kijutni. A terasz területe 6m2. A lakáshoz tartozik még egy 90 m2-es kert és egy parkolóhely, amely a ház közös udvarán található. Az ingatlan kiváló minőségű műanyag ablakokkal, biztonsági bejárati ajtóval és légkondicionálóval rendelkezik. Kiváló helyen található, mindössze 350 m-re a gyönyörű strandoktól.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 56
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 312.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Saját kert
Ribbon Žltý : Parkolóhely
Ribbon Modrý : 350 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;