Horvátország
Közel a strandhoz
500 m-re a tengertől
124.800 

1 hálószoba apartman parkolóval, 500m a tengertől, Malinska, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-927
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínDub 11, Lokal 4, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)124 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)27 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma3
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)27 m2
További információKevesebb információ
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-927

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 1 hálószoba, erkélyes, parkolóhelyes lakást a tengerparttól és a tengertől mindössze 500 méterre, a horvátországi Krk sziget vonzó helyén, Malinska városában. A szigetre egy híd vezet.

Eladó egy kisebb apartman egy külön hálószobával, amely egy kisebb apartmanház második emeletén (összesen 3 emelet) található. Az ingatlan teljes területe 27,11 m2. Egy hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból, fürdőszobából és erkélyből / loggiából áll. A lakás légkondicionált, műanyag nyílászárókkal, vezetékes víz- és csatornavezetékkel, saját víz- és villanyórával rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik még egy parkolóhely a társasház közös udvarán. Kiváló helyen található, mindössze 500 m-re a gyönyörű strandoktól és 800 m-re Malinska központjától, ahol teljes körű kényelmet talál.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 27
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 124.800 

Private Fields

Ribbon Zelený : Közel a strandhoz
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;