Horvátország
Közel a strandhoz
200 m-re a tengertől
223.600 

1 hálószoba apartman mindössze 200 méterre a strandtól, Baska, Krk sziget, Horvátország legjobb részén.

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-1001
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínUskočka ul. 7, 51523, Baška, Horvátország
Ár (€)223 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)44 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)44 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-1001

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínálja eladásra 1 hálószoba apartmanját saját parkolóval a horvátországi Krk szigetén, Baska legjobb helyén.

Eladó egy 44m2-es lakás 5m2-es terasszal, amely egy kisebb lakóépület 1. emeletén található. A lakóépület összesen csak 2. emelettel rendelkezik. Az apartman vonzó helyen található, mindössze 200 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól és 300 m-re Baska központjától. Szinte a központban található. Elrendezés, a lakás a következőkből áll: előszoba, konyha étkezővel, nappali, ahonnan a fedett teraszra lehet kijutni, 1 hálószoba és fürdőszoba. A ház közös udvarán egy parkolóhely van. A lakás bútorozott, légkondicionált, műanyag ablakokkal, megfelelő dokumentációval rendelkezik, és azonnal költözhető. Vízzel és csatornával rendelkezik. A Krk szigetre egy híd vezet.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 44
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 223.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Közel a strandhoz
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;